Massor av frisk luft...

Ja, i helgen har det blivit många promenadtimmar.

Igår var jag till Gräfsåsen med lejonbrudarna. Mycket snö och blöt snö! Efteråt såg jag ut som jag brukar vid den väderleken - en ljuslykta på varje tass. Det blev många duschar igår. En efter varje promenad. Som tur är har matte inför att extra gott godis serveras efter en sväng i badkaret eller på trimbordet. Det gör att man kan stå ut!
Trimbordet har jag tillbringat en del tid på nu på sistone sedan matte skaffade nya trimknivar. Inte för att man kan påstå att det syns men till slut ska vi komma ner på den röda kammen. Säger matte. Hon säger en hel del min matte, nu har hon börjat prata om att gå till Mona. Jag var med dit för någon vecka sedan och kan ni tänka er, jag behövde inte kliva upp på trimbordet. Där fick Reine stå! Fast sådan tur kan jag ju inte räkna med så hemskt många gånger...

Så här blir man av den blöta snön:

      


Idag hade jag en dejt med lilla, söta Iza! Vi var ute i 2½ timme och vi gick och gick. Till och med jag, vovvarnas Ferdinand, kommer ju igång lite när jag hittar någon av min egen ädla sort så det var en bra promenad. Som det lät tyckte våra mattar det också så vi hoppas att det blir fler gånger.
Och du Chezzie, hon sparkade mig inte en endaste gång! Vovvar av den ädla rasen behöver inte sparkas...


Här har ni en fin, somrig bild på Iza:

image133

Snygg tröja...


Som redan nämnts är hunden människans bästa vän. Glädjande nog har min lilla lillmatte också anammat lite av den åsikten. Se bara vilken snygg tröja tjejen har skaffat:


image127


Med lite god vilja kan man tänka att det är en hund av den ädla rasen som avbildats...

Året som gått...

Naturligtvis måste även denna blogg ha en liten kavalkad över året som gått. Stora lillmatte ligger bakom...

image126

RSS 2.0