Duktig på att äta köttbullar...

Matte håller på att "klicka in" mig. Det betyder att jag får äta köttbullar lite då och då. Äntligen har matte kommit på något bra att lära mig och jag är jätteduktig.
Anar att det kommer något annat jäkelskap lite senare men vad gör väl det om man får köttbullar?

Har varit på skogspromenad med brudarna i helgen. De är riktigt skötsamma nuförtiden även om Chezzie har börjat sparkas igen. Matte säger att det beror på att hon får så lite utlopp för sin energi nu när hon bara får ta koppelpromenader. Men varför ska det gå ut över mig?

Matte har blivit så där vimsig som Chezzie sa att hon kunde bli. Hon villar bort sig i skogen så jag har fullt sjå att leta rätt på henne. Hon har i alla fall kläm på att man ska stanna vid ett träd för det är bakom sådana jag hittar henne.
Tack och lov har hon inte glömt min mat fler gånger!

Nummer två...

Min värld föll samman idag!
Tant G lade ut texten om att Truls var den vackraste, finaste och bästa hunden i hela världen. Efter en blick från både matte och Felafjällan ändrade hon sig till att Truls var den vackraste, finaste och bästa hanhunden i hela världen!
Här har man gått och trott...

Men jag var i alla fall den näst vackraste och finaste och bästa hanhunden!
Tre alternativ:
1. Deppa ner sig totalt!
2. Kämpa för att bli den vackraste, finaste och bästa
3. Nöja sig med att vara den näst bäste, tänk vad många som kommer efter.
Vad ska jag välja?

Till råga på allt fick jag tillbringa en massa tid på den där hemska trimbordet efter skogspromenaden.

Fröken M...

Bland alla tanter, herrar, mattar och hussar i mitt liv är det en ny bekantskap på väg: fröken M! En tydligen väldigt klok fröken som fallit pladask för oss snygga små skäggisar. Matte hoppas att fröken M vill hjälpa till med mig. Det hoppas jag också, matte är verkligen grymt tråkig nu när  hon har börjat jobba igen efter sommarledigheten.

Välkommen in i mitt liv fröken M!

Ålderskris...?

Matte och tant G var på bio igår. Muntert trallande kom matte hem och pratade forcerat om att ändra sitt liv och plocka fram någon annan sida i sin personlighet. Grekland nämndes i var och varannan mening. Dit ska vi tydligen flytta. Behöver jag vara orolig? Får hundar följa med till Grekland? Eller kan man slå sig till ro i sin bädd (om den inte är upptagen av någon kattfröken!) och vänta på att det går över?

Ett fasligt firande...

Igår var det dags för ännu en hurradag! Calles matte fyllde år. Matte försvann på förmiddagen och kom inte hem förrän till middagsdags. De hade varit ute och åkt båt i flera timmar och emellan båtturerna hade de stoppat i sig en massa god mat. Förstås!

Hurra, hurra för Calles matte så här dagen efter!!!

(Nu tror jag att det ska vara lugnt på firandefronten för ett tag.)


Lite schnauzerpoesi...


Jag ropar ut min längtan
men mina rop klingar ohörda
Ingen hör, ingen bryr sig om
inte ens föremålet för min åtrå

Hurra - igen...

Idag är det min stora lillmatte som firas. Hon fyller 18 och är alltså inget barn längre. Matte är lite desorienterad - hur kunde det gå så fort, det var ju inte länge sen osv osv. Det känns nog lite konstigt att helt plötsligt bara ha två "barn"! Fast hon har ju en "bebis - loppa" förstås. Och två kattfröknar!



HURRA för 18-åringen!

På turné...

Vår sommarturné förde oss idag till Norderåsen. Där bor Calle och hans familj.



Gullan lyckades fånga oss alla tre på samma bild!




Calle och Chezzie i farten




Bra bild på Calle som för en gångs skull ligger stilla så länge så att man kan ta kort
på honom
.

Idag...

Ja, idag har vi hurrat för min matte. Inte femtio gånger men ganska många gånger. Sjungit har dom gjort också både i telefonen och här hemma. Matte hade besök av sin svägerska och svärfar. Svärfar sjöng inte men igår kväll smet alla mina människor iväg och var borta ett bra tag. När dom kom hem till stackars mig luktade dom så gott av mat. Mmmm. Själv fick jag knapra mitt vanliga hundfoder. Sådant är hundlivet!

RSS 2.0