Förhoppning...

Imorgon kanske tanten i den blå bilen kommer!

Jag vill ha dig naken då...

Häromdagen kom grannen med Pinglan under armen och ville visa en vältrimmad hund. Inte ett hårstrå på kroppen hade den stackaren. Jag törs inte tänka på hur många timmar hon har fått stå på trimbordet! Fast hon blir förstår ursnygg sedan när det växer ut. Suck! Just nu luktar hon dessutom så där gott igen...

Trevligt besök...

Igår kom familjens kusin Fredrik och hans Malin på besök. De var trevliga och kliade på de rätta ställena.
Dessutom var matte och shoppade på Tasseborg så dagen bjöd även på tjurmuskel. Mums!

Liten Foppa ryter bra....

För ett tag sen var jag ute med lejonkompisarna. Lite sugen på att leka är jag faktiskt! Bara dom inte vore så stora och våldsamma. Men jag sa till minsann. Truls, den store hannen, backade faktiskt när jag lät höra mitt djupaste morr.
Bra rutet!
Då är det svårare att värja sig mot FelaFjällans pussar...

Vinterkyla...

Idag är det kallt och vansinnigt vackert med vintersolen som gnistrar i den vita snön. Tyvärr var det för kallt för att matte skulle välja schnauzerpromenad fastän Izas matte ringde och ville hämta oss...
Vi har istället varit ute på en liten runda så nu är det i alla fall rimfrost i mustaschen!

Vådlig promenad med dramatisk upplösning...

Igår var jag ute med lejonbrudarna igen. Det var ett tag sen sist, Gullan har varit sjuk, stackars Gullan. Som vanligt blev jag glad när hon kom och knackade på och jag sprang med raska, spänstiga steg mot den blå bilen. Som inte bara innehöll en sparkande Chezzie utan även hennes stora lillasyster...Det var bara för mycket, samma raska, spänstiga steg tillbaka mot ytterdörren och tryggheten. Men matte fångade upp mig och bar mig till bilen. Så bar det av mot Gräfsåsen. Jag passade på att sova en stund där i mattes famn, anade att jag skulle behöva mina krafter!
Som tur var ägnade sig lejoninnorna mest åt varandra när vi började promenaden. Det gick över förväntan bra och vi gick vår vanliga skogsrunda utan att det hände allvarligare saker än att jag höll på att bli omkullsprungen ett par gånger då brudarna blåste förbi så att skägget (mitt) fladdrade i fartvinden. Nu är det faktiskt inte jag som är fjantig, matte håller också på att gå omkull ibland och Gullan har de faktiskt vält någon gång. Klokt att vara försiktig! Det värsta som hände var att FelaFjällan kom och pussade mig rejält,  Något bättre än sparkar men inte så värst trevligt. Tjejbaciller!
Den dramatiska upplösningen då? Det visade sig att bakluckan frusit igen så lejonbrudarna skulle in i baksätet. Gullan föste in dem och så var det tänkt att matte skulle sätta sig fram. Där var redan upptaget! Till slut lyckades matte baxa sig in medan Gullan höll tillbaka de andra två, Så var det Gullans tur att placera sig bakom ratten vilket innebar att hon var tvungen att släppa monstren lösa. Poff, så satt Chezzie i mitt "knä". Förmodligen siktade hon på mattes och märkte inte att jag också tronade där. Gullan skrattade så att hon nästan grät.
Ja, vad ska man inte stå ut med?

RSS 2.0