Kärt besök...

Igår kom n´Calle Carlsson från Norderåsen på besök. Det var länge sedan, vi brukar inte alltid vara så kontanta. Igår gick det bättre så vi lekte på vår gård i flera minuter. Sedan gjorde jag illa min tass (framtassen denna gång) så då var det inte så kul längre.
Problemet med Calle är att han aldrig står stilla så det är svårt att fånga honom på bild men den lite tjockare herren i sina bästa år är Calle!

image85

Tack till Calles husse för hjälpen med bilen!

Kommentarer
Postat av: gullan

Stackars lilla loppan, det är ingen hejd på vad du har otur med både blinda domare och skadade tossingar. Chezzie saknar sin bästa skogspolare, hon har bara fått vara ute med en massa snorungar på sista tiden, vilket gör att hon blir lite barnslig och flamsig också. Foppa,gör din plikt och åk till skogen med bruden din. Du ska inte hålla på och fjanta dig med små "klaror och agnasor".

Puss på dig

2007-10-16 @ 21:33:32
Postat av: Hundviksnisse

Lek och bus, det må vara men en utebliven schnauzerträff är ändå en utebliven schnauzerträff. Matte har i alla fall god smak vad gäller mössa, vantar och paraply. Med motiv av hundar av bästa sorten. Det är i alla fall förmildrande. Hur vore det ommmmm matte kostade på dej lite vinterkläder, gärna något flott.
Man är aldrig så lycklig som man tror, men aldrig heller så olycklig.

2007-10-18 @ 20:40:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0