Att minnas svunnen tid...

En TRÅKIG helg. Matte kunde inte ens hålla sig hemma på sin lediga lördag utan hon var på hundutställning, Utan mig! Fröken Fela Kuti med familj var visst där och drog hem en massa rosetter. Fastän Chezzie fick inte vara med. Hon som är bäst av dem alla.
På grund av släktträff i lejonkulan så kunde vi inte träffas i helgen heller. Gullan skickade i alla fall bilder från senaste skogspromenaden så nu kan vi sitta här och minnas hur det kan vara...

image103

"Åh, Chezzie, vad du är bäst!"

image104

"Nåt gott i fickan kanske?"

image105

Matte försöker arrangera någon slags julbild

image106

JAG får vakta bilen!

Kommentarer
Postat av: Chezzie

På lördag Loppan, då har matte lovat att vi ska ut med dig. Håll ut.

2007-11-13 @ 18:07:41
Postat av: Chilivippen

Hej Foppa o matte Ulla!
Vi är så avundsjuka på alla era promenader tillsammans med Gullan och alla lejon. Så roligt det vore att vara med någon gång. Men det blir allt mer sällan vi åker in till Östersund. På måndag ska vi åka ner till Jönköping. Chili ska vara där hos husses syster, sambo och hunden Rapp medans matte och husse åker till Thailand. Det blir bra för oss alla. Chili får en mycket bra tillvaro i tre veckor medans husse och matte får vila upp sig och göra en massa skojiga saker. Hoppas att vi kan träffas något sen. Matte börjar ju jobba i och för sig och då blir det ju mindre tid över till skojiga resor till Östersund men nån gång ska det väl kanske passa. Kram från oss i Åre.

2007-11-16 @ 17:16:02
Postat av: Pingisanton

Inte så smart låta foppa vakta bilen

2007-12-29 @ 12:36:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0