Bajspåsar...

I det moderna samhället behövs bajspåsar! Nåde den som inte raskt trevar efter den (oftast) svarta påsen så fort de fyrbenta vännerna visar minsta tecken till att uträtta sina behov på trottoarer eller gräsmattor! Gamla timida damer förvandlas till furier om inte matte skyndsamt plockar upp efter mig! För rättvisans skull så har det faktiskt hänt att matte fått beröm också när hon kommer bärandes på en 2-3 påsar på väg till den gröna hundlatrintunnan. Av någon anledning är det bara där som hundbajspåsarna får slängas för man får inte blanda dem med annat skräp. Då kan man ju tycka att det skulle sättas upp fler hundlatrintunnor eller åtminstone skulle de som nu finns kunna tömmas oftare.
För den som tror att man kan gömma hundbajset i högt gräs runt t ex en lyktstolpe kan jag bara säga: Gör inte det! PARKFÖRVALTNINGEN FÖRLÅTER DIG ALDRIG! (Inte Hundviksnisse heller)

För att göra det roligare för skötsamma hundägare och även för icke skötsamma som kanske blir skötsamma finns nu dessa trendiga påsar i handeln. Naturligtvis var matte tvungen att köpa en rulle!

image124


Kommentarer
Postat av: lejonbrudarna

GOTT NYTT ÅR, lilla Loppan!!!
Passa dig för smällare, men blir du SÅÅÅ rädd har ju matte coola påsar.
Vår brorsa ska sova hos oss i natt. Undrar om vi kommer att sova något?! Inte matte i allafall ;)
Vi hörs nästa år.

2007-12-31 @ 17:21:13
Postat av: Hundviksnisse

Det är bra att budskapet om hantering av bajspåsar har nått sin destination. Skit på er alla hundägare som inte sköter er.

2008-01-09 @ 17:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0